Другие вопросы по предмету

Українська мова Українська мова
Пошаговый ответ
P Ответ дал Студент
Осінний- ( о с' і н: и й ) голосні (о,і,и) приголосні (с',н:,й) Снідання- (с н'і д а н: йа ) голосні( і,а,а) приголосні (с н' д н: й)
Английский язык Английский язык
Пошаговый ответ
P Ответ дал Студент

Объяснение:

объесни   что зделать и я зделаю

Українська мова Українська мова
Пошаговый ответ
P Ответ дал Студент

1. Виражають почуття мовця: на жаль

Активізація, привернення уваги: їй Богу

Виражають впевнеість чи сумнів: мабуть, либонь, здається, я добре знаю, мабуть.

Ввічливість: будь ласка.

Вказують на джерело повідомлення: на думку.

1. На щастя, усім мешканцям будинку вдалося врятуватися. 2. В американській конституції записане право людини на щастя. 3. Кажуть, у Донецьку є Інститут штучного інтелекту. 4. Правильно кажуть, що ворога слід знати в обличчя. 5. Ми дивимося на сьогоднішні труднощі не як на біду, а як на випробування, яке нас лише загартує та зробить сильнішим. 6. Тільки раптом, як на біду, взявся вітер і начисто розвалив солом’яні стріхи, розтрусив солом’яний дах. 7. Я, наприклад, розмовляю вночі віршами. 8. По-моєму, це такий шампур, на який уже всіх нанизано.

3. Оленці здавалось, що мати буде дуже її лаяти. (присудок)

Здається, що зараз вечір. (вставне слово)

Він може зробити це, якщо захоче (частина присудка)

Він, може, не такий і поганий. (вставне слово)

Физика Физика
Пошаговый ответ
P Ответ дал Студент

Объяснение:

Движения независимые: горизонтальное равномерное, перемещение Sx=vt, вертикальное равноускоренное Sy=gt²/2=h. Тогда по условию vt=gt²/2, v=gt/2= √(2h/g)*g/2 = =√(hg/2) -ответ

Українська мова Українська мова
Пошаговый ответ
P Ответ дал Студент
Як би я став призидентом україни я би пітримувала все українське_ мову культуру продукцію.негайнозасіяла б поля бо вони багацтво нашої держави.якщо б я був призидентом я б піднімала престиж шкіл і вищих навчальних закладів.                           відкривала б нові школи лікарні та дидсадки бо Україні порібні нові розумні спеціалісти.піднімала б рівень освіти бо освічені громадяни гордість держави .а ще б я дуже любила свою країну і була б справжньою патріоткою свого народу і роду.А ще б я підвищила зарплати та пенсію бабусям та дідусям!
Українська мова Українська мова
Пошаговый ответ
P Ответ дал Студент

Людина народжується чистою, як білий аркуш паперу. На ньому згодом життя напише багато чудового і огидного. Але все одно ми повинні заповнювати простір на папері нашої душі, не зважаючи навіть на значні помилки.
Чи вдивлялись ви коли-небудь у рукописи видатних людей, справжніх майстрів? Коли так, ви обов'язково помітите безліч виправлень на шляху до створення шедевру. Так і в житті. Треба докласти неймовірних зусиль, щоб записи твоєї душі були варті поваги. З дитинства батьки, бабусі, дідусі, розповідаючи нам казки або оповідання з життя, навчають бути добрими і лагідними. Стаючи дорослими, ми мусимо вирішувати для себе, як вчинити і як розпізнати добро і зло. За цими орієнтирами можна творити себе. Кожна людина повинна триматися в певних межах, і не має значення, в яких саме. Головне те, щоб вони існували і щоб усе життя зазнавало їхнього впливу. Ми повинні аналізувати себе і робити висновки. Повинні змінювати те, що не узгоджується з особисто нашими принципами.
Відомий російський письменник М. Булгаков писав, що "рукописи не горят", але горять душі та, як відомо, із попелу неможливо нічого відтворити. Тому треба пам'ятати, що найголовніше в житті - зберегти свою цільність. Ані кар'єра, ані робота, ані добре ставлення людей не повинні підпорядковувати людину собі. Людина має бути живою внутрішньо, має не загубити себе в будь-яких життєвих обставинах - ось у чому полягає визначальний життєвий принцип кожного.